Gestrike Magasinet kommer att fortsätta tryckas i samma höga kvalitet som tidigare men formatet kommer att bli i samma storlek som en läsplatta.
– Det blir ett nytt smart format som blir lika lätt att läsa i en läsplatta eller i mobilen, berättar Joe Formgren, ansvarig utgivare. Det blir stora miljövinster och vi kan samtidigt erbjuda Sveriges lägsta annonspriser i de här stora upplagorna.
Grundupplagan utökas till hela 54.000 exemplar. Förutom att delas ut till varenda hushåll i hela Gävle kommun samt alla kontor i Gästrikland kommer magasinet hädanefter att distribueras på fler offentliga platser som restauranger, hotell och caféer.
– Dessutom kommer vi nu att göra fyra stornummer som delas ut till varenda hushåll i hela Gästrikland. Upplagan blir då hela 85.000 exemplar och erbjuder en fantastisk möjlighet för dem som vill nå den här unika målgruppen.

Kommunikationsplattform
Målsättningen är att Gestrike Magasinet skall vara ledande i landet på att integrera läsarna, både i print och på nätet, så därför lanseras nu ett helt nytt IT-paket.
Företag, organisationer och föreningar kan nu använda Gestrike Magasinet som kommunikationsplattform till alla sina målgrupper och till flera olika kanaler. Genom att publicera artiklar, erbjudanden, evenemang och videos direkt på Gestrike Magasinets hemsida kan man sedan enkelt länka till sin hemsida och till alla andra tänkbara sociala medier.

Artiklar - publicera era senaste nyheter, stora som små, direkt på Gestrike Magasinets hemsida. Det kan gälla ny personal, investeringar, intressanta kunduppdrag, spännande projekt ni står inför eller har genomfört tillsammans med andra.

Evenemang - publicera era kommande evenemang och de syns direkt på Gestrike Magasinets hemsida liksom att Gestrike Kalendern kommer att presenteras i det tryckta magasinet. Dessutom kan ni ta emot anmälningar direkt via ert evenemang och via mail informeras om varje ny deltagare.

Erbjudanden - publicera aktuella erbjudanden direkt på Gestrike Magasinets hemsida. Synkronisera era månadskampanjer med samma budskap både i print och på nätet för maximal effekt.

Videos - publicera era filmer på Gestrike Magasinets hemsida så når ni alla läsare 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, som ett naturligt komplement till begränsat antal visningar i enskilda kanaler.

– Det bästa av allt är att ni nu enkelt kan distribuera era dynamiska budskap vidare, oavsett om det är artiklar, evenemang, erbjudanden eller videos, på nätet till alla tänkbara sociala medier som Facebook och LinkedIn med flera, berättar Joe.
Att materialet även kan ingå i Gestrike Magasinets nyhetsbrev till tusentals företagare och beslutsfattare i regionen är ytterligare en bra kanal och möjlighet i samarbetet.

Mätbara kampanjer
– Ni får genom ett samarbete med Gestrike Magasinet online nu helt nya möjligheter att mäta effekten av era budskap liksom att jämföra skillnaden och den totala genomslagskraften mellan kampanjerna i print respektive på nätet.
Allt innehåll i Gestrike Magasinet kommer att fortsätta vara gratis för alla läsare även på nätet. Det blir inga betalväggar vare sig för e-tidningen eller det dynamiska materialet som hela tiden uppdateras löpande på http://www.gestrikemagasinet.se

Vad får alla läsare för budskap från just er verksamhet?