De nya portarna förbättrar både brand- och rökskydd, minskar bullret och ger bättre värmeisolering och säkerhet. Dessutom får byggnaden ett bra skalskydd.

Jerker Häggqvist, GMP Montage & Portcenter menar att portkonstruktionen är robust med driftsäker automatik, som ger låga underhålls- och reparationskostnader och lång livslängd.
- Installationsmontaget underlättas av att el- och elektronik för styrning och drivning är fint förmonterade. Portarna är täta och klarar en hel del vindtryck.

-Däremot krävs det en del extra slit för att få bort de gamla portarnas infästningar i stål och betong! Förklarar Robert Häggqvist och sätter an vinkelslipen.

Från Kjell Larsson på Teckentrup i Göteborg får vi lite mer fakta om den nya versionen av SW 40 portar:
- Våra portar med sandwichsektioner är uppbyggda med galvad stålplåt istället för aluminium, som ger en starkare konstruktion och ett bättre skalskydd.

- Våra styrningar har optiska sensorer i bottenlistens klämskydd som övervakning, detta är en säkrare lösning då vi får en kontinuerlig övervakning på säkerheten.

- Flertalet funktioner kan läggas in i standardstyrningen, såsom t ex automatisk stängning, trafikljus funktion, snabbstängning efter passage av fotocell, vilket gör att man kan reducera tiden som porten står öppen osv.

-Styrningen levereras väl förberedd med förkopplade kablar från fabrik. Montaget går snabbare och blir rätt från början.

Externa komponenter av andra fabrikat kan kopplas in utan problem, då vi använder enbart skruvanslutningar i skåpets anslutningsplintar.

För mer information om portautomatik, garage- och industriportar, får du gärna höra av dig till oss på

GMP Gävle Montage & Portcenter
Villavägen 37, 806 49 Gävle
070-666 42 06 Jerker Häggqvist
070-441 72 25 Robert Häggqvist
gmport@telia.com
http://www.gmport.se