This is Åre, som är ett nytt digitalt turistbolag som erbjuder ett exklusivt urval av boende och aktiviteter i kombination med skräddarsydda upplevelsepaket och transporter, har snabbt blivit etablerat bland alla som vill njuta av Åre men som inte har en egen fastighet.
– Med ramavtalet har vi skapat bra förutsättningar för varje enskild bostadsrättsförening och deras eventuella uthyrning av lägenheter. Sedan är det upp till respektive lägenhetsägare att välja via vilken partner och i vilken omfattning man vill hyra ut. This is Åre har hög serviceambition och stor flexibilitet för fastighets- och lägenhetsägare och de som vill hyra. Det, tillsammans med ambitionen att öka Åres tillgänglighet året runt, gör att This is Åre blir en viktig partner för oss, säger Camilla Thunell, vice vd på Björnberget Åre.

Utvecklingen av det nya och populära området Åre Sadeln har drivits av familjebolaget Björnberget Åre, som likt grundarna av This is Åre, har en lång och kärleksfull relation till Åre. Nyligen blev projekten Björnbacksgården och Sadelgårdarna klara. Tomtområdet Wikbacken är i full gång och nästa lägenhetsprojekt, Sadelhöjden, på Åre Sadelns högsta punkt, planeras vara färdigställt under nästa säsong och börjar säljas inom kort. Totalt får det nya området Åre Sadeln cirka 3500 bäddar.

– För oss har det varit angeläget att inte bara ”bygga hus”. Vi har arbetat hårt med infrastruktur och att skapa en gemytlig helhet av hög kvalitet. Dessutom har vi hela tiden haft ambitionen att skapa förutsättningar för att man ska kunna njuta av Åre året runt, säger Camilla Thunell.

För nystartade This is Åre kommer samarbetet med Björnberget Åre perfekt i tiden. Bakom satsningen, som fokuserar på premium och året-runt-turism, står Janne Wärvik
och Lars Skarke, entreprenörer som varit verksamma i Åre i snart 30 år. Vd för This is Åre är Kevin Kirk, som tidigare bland annat var vd och initiativtagare bakom satsningen och utvecklingen av Funäsdalsberget och vd för Ramundberget.

För ytterligare information kontakta:
Kevin Kirk, vd This is Åre, tfn. +46 (0)708 19 13 06, e-post: kevin@thisisare.com
Camilla Thunell, vice vd Björnberget Åre, tfn. +46 (0)733 64 49 36, e-post: camilla@bjornbergetare.se
Lars Sjögrell, pressansvarig This is Åre, tfn. + 46 (0)702 69 53 00, e-post: lars.sjogrell@perspective.se
http://www.thisisare.se http://www.björnbergetåre.se