- Hela vår verksamhet vilar på tre principer som speglar vår uppfattning om vad kvalitet är för något – och är en av förklaringarna till vår framgång:
Husen byggs på plats och villabyggsatsen är navet i processen. Hög materialkvalitet och förstklassigt hantverk. Samarbete med välkända, respekterade och godkända entreprenörer och leverantörer.

- En annan mycket viktig förklaring är vår sälj- och projektorganisation, positiva och handlingskraftiga professionella personligheter, som ställer upp för kunden och levererar färdiga hus, som överträffar förväntan.

- Vår årliga stora villavisning över hela landet blir den 13 mars. Adresser och övrig information kommer på vår webbsida http://www.fiskarhedenvillan.se/villavisning

Budskap från mun till mun, nu ofta med hjälp av sociala medier, har varit och är viktiga för oss!
Kan inte låta bli att citera en blogg på Face Book:

En av våra kunder som bygger hus i vinter har skrivit på sin blogg om sina upplevelser så här långt. "Husleverantör: Fiskarhedenvillan AB
Har hjälpt och stöttat hela vägen. Från första steget med produktionskalkylen (som visade sig ha en hög precision) framtagande av hustyp, detaljplanering, bygglovshandlingar, energideklaration, framtagande av ritningar m.m. Köksarkitekten var mycket kunnig och hjälpte oss att ta fram exakt det kök vi ville ha. Arkitekten gjorde ett bra arbete. Dessutom förmedlat entreprenörer och tagit fram entreprenörsavtal. Vår säljare (Anders) har dessutom handlett oss hela vägen och är i skrivande stund ett mycket värdefullt stöd med alla våra frågor och funderingar vartefter huset byggs. Man har även ställt upp med bankgaranti för entreprenaderna. Förmedlat en förmånlig hemförsäkring som gäller under själva uppförandetiden. Svarar alltid på e-mail och lämnade meddelanden. Ska man lägga något önskemål så skulle det vara lite högre precision i delleveranserna, vissa delar behövs inte förrän om ett par månader och returneras av denna anledning. Detta är nu inget allvarligt och medför ingen kostnad eller olägenhet för oss. Vi är hittills mycket nöjda med alla vi varit i kontakt med på Fiskarhedenvillan!"
Citat från André Palmblad 25/1 2011 på hans blogg http://familjenpalmblad.blogspot.com/.

För mer information, kontakta gärna
Lotta Hvitt och hennes team på
Fiskarhedenvillan
Kryddstigen 14, 802 92 Gävle
026-64 49 91
lotta.hvitt@fiskarhedenvillan.se
http://www.fiskarhedenvillan.se