Förra året bevittnades Nors AIK:s första match på 36 år av 600 supportrar och föreningen hoppas att även säsongens hemmapremiär kan bli en folkfest. Inte bara för att det är roligt att spela inför fulla läktare, utan även för att kunna förmedla ett viktigt budskap till publiken.

– Vi kommer att skänka alla intäkter från hemmapremiären till Cancerfondens Mustaschkamp för att visa vårt stöd i den här viktiga frågan, berättar Håkan Persson vice ordförande i Nors AIK och fortsätter:
– Vi är ju trots allt ett herrlag och förr eller senare kommer vi att vara i den sitsen då vi själva eller någon nära drabbas av prostatacancer och därför vill vi vara med att stödja Cancerfondens kamp mot sjukdomen.

Mustaschkampen pågår under maj varje år och syftar till att sprida kunskap om prostatacancer och samla in pengar till fortsatt forskning. Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform. Varje dag får cirka 25 män i Sverige prostatacancer vilket motsvarar en man i timmen och ungefär 10 000 män per år.

Nors AIK möter Bjuråkers GIF i sin hemmapremiär den 21:a maj klockan 15.00. Kom och visa ditt stöd för både Nors AIK och Mustaschkampen!


---
Fotbollsklubben Nors AIK lades ner 1974 för att återuppväckas 2010 av bland andra Dan Harmsund och Håkan Persson. Med en 40 man stor trupp har laget under den första säsongen tagit klivet upp en division och haft bland de högsta publiksiffrorna i Hälsingland.

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Dan Harmsund – 070-273 97 23, dan@norsaik.se
Håkan Persson – 070-513 48 01, hakan@norsaik.se
http://www.norsaik.se