Eldklotet är en årlig företagargala för entreprenörer och företag i Gävleborg som lyfter fram innovativa och framgångsrika företag för sina insatser. Dessutom utses årets främsta företagare i de olika kommunerna samt hela Gävleborg. Till priskategorin Årets rubrikmakare har den lilla fotbollsklubben Nors AIK från Järvsö blivit nominerade.

– Vi är oerhört stolta över nomineringen och det är verkligen ett kvitto på att allt arbete vi har lagt ner för att marknadsföra klubben har gett resultat, säger Håkan Persson, en av initiativtagarna till Nors AIK.
– Men det är tack vare våra sponsorer att vi har nått så här långt, vi hoppas förstås att de också är stolta, avslutar han.

– Det är alltid stjärnorna som får de största rubrikerna. Desto roligare då att få uppmärksamma idrottsverksamhet på lite lägre nivå. Nors AIK har låtit tala om sig i både tidningar, radio och på nätet och förtjänar verkligen nomineringen till titeln Årets rubrikmakare, säger Jan Sundström, redaktör för GävleTidningarnas affärstidning Affärer som delar ut priset.

Årets upplaga av företagargalan Eldklotet går av stapeln den 9:e april på Parken i Gävle.


---
Fotbollsklubben Nors AIK lades ner 1974 för att återuppväckas 2010 av bland andra Dan Harmsund och Håkan Persson. Med en 40 man stor trupp har laget under den första säsongen tagit klivet upp en division och haft bland de högsta publiksiffrorna i Hälsingland.

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Dan Harmsund – 070-273 97 23, dan@norsaik.se
Håkan Persson – 070-513 48 01, hakan@norsaik.se
http://www.norsaik.se