Trots att det bara har gått lite mer än två månader sedan fotbollssäsongen slutade för fotbollsföreningen Nors AIK har förberedelserna för den kommande redan börjat. Under de senaste helgerna har fotbollssugna samlats i Öjehallen i Järvsö för att springa och leka av sig det värsta suget från deras favoritsport.

Planerna på hur de ska utveckla laget ytterligare har funnits sedan säsongen slutade – just nu är de på jakt efter en ny tränare.
– Vi har haft fullt upp att leta en tränare som kan ta oss mot nya höjder, säger Dan Harmsund som tillsammans med Kristian Gårtjernsbråten har agerat tränare under lagets första år.
– Jag vill tillbringa mer tid på planen, inte vid sidan av. Dessutom kommer vi att behöva en ny tränare för att kunna utvecklas och tampas om toppen i division 6 tror jag. Vi har varit i kontakt med några namn som vi hoppas på, men vi har inget spikat än, avslutar Dan.

Den första prövningen för Nors AIK nästa år blir i DM, eller Team Sportia Cup som det även kallas – vilket kanske blir med en helt ny tränare bakom rodret?


Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Håkan Persson – 070-513 48 01, hakan@norsaik.se
Kristian Gårtjernsbråten – 073-847 59 53, kristian@norsaik.se
http://www.norsaik.se