Yrkeskarriären började på underhålls- och byggavdelningen på Korsnäs, vilket gav bra erfarenheter inom byggbranschen. 1985 sadlade Roger om och började jobba som säljare inom livsmedelsbranschen. Försäljning och marknadsföring inom kommersiell radio, försäljning av kakel och keramik och senast försäljning av värmeväxlare till industriföretag ingår också i Rogers CV.
- Man kan säga att jag kan väldigt många branscher som jag kommer att ha nytta av i jobbet på Nordiska Kvalitetspooler, säger Roger Karlsson.
Roger kommer att fortsätta arbetet med att utveckla återförsäljarnätet, som idag sträcker sig över hela Sverige. Men det finns utrymme för återförsäljare på fler orter.
- Pool- och spabranschen är i stadig tillväxt och målet är att etablera Nordiska Kvalitetspooler som en av de ledande i branschen, säger Roger Karlsson. Vi vill att våra återförsäljare skall känna sig trygga med våra produkter och då är vår unika garanti på 25 år för San Juan glasfiberpooler ett starkt argument.
Återförsäljarna får gå igenom en ordentlig utbildning för att kunna ge bästa möjliga service till alla kunder som vill förverkliga drömmen om en pool eller ett spa. Utbildning sker både i Sverige och hos tillverkarna i USA.
Till det kommer en målmedveten och seriös satsning på rikstäckande marknadsföring av Nordiska Kvalitetspoolers produkter. Även det ett viktigt argument för att bli återförsäljare för Nordiska Kvalitetspooler.
- Vi arbetar hårt för att våra kunder skall vara nöjda med både produkter och service, säger Roger Karlsson. Målsättningen är att man som kund hos Nordiska Kvalitetspooler skall uppleva att man får mer än man förväntat sig!
- Det är en utmaning att få vara med på en så här spännande resa som Nordiska Kvalitetspooler genomför, avslutar Roger Karlsson. Företaget är ordentligt på gång och jag känner att tåget har fått upp farten ordentligt!
Det är bara att önska Roger Karlsson lycka till med sitt nya arbete!