Nettbuss Stadsbussarna är ett serviceföretag. Våra kunder är de tiotusentals människor som dagligen ger oss förtroendet att köra dem till och från jobb, skola och fritidsaktiviteter. På så sätt kan man säga att vi är Gävles största dagliga mötesplats, det är något vi vill få ökad kännedom om”, säger kommunikationschef Henrik Nyquist.

Genom vårt medlemskap i Effect Plus är vi övertygade om att vi dels får möjlighet att utveckla vår egen verksamhet med hjälp av alla övriga medlemmar, dels kan bidra till Gävles utveckling i stort. Vi kan på ett mycket konkret sätt, och genom samarbete, göra det möjligt att olika idéer förverkligas och genomförs.

I Gävle har Nettbuss Stadsbussarna funnits sedan sommaren 2010, då företaget tog över kontraktet att driva stadsbusstrafiken på entreprenad åt huvudmannen X-Trafik. Detta görs idag med 52 moderna bussar och cirka 200 medarbetare. Förutom nio stadslinjer kör man även Linje 13 som huvudsak tar Brynäsfans till och från Läkerol Arena varje hemmamatch.
Nettbuss Stadsbussarna kör idag stadsbusstrafik i Lund, Östersund och Gävle. I alla tre städer ingår uppdraget att utveckla och öka resandet med buss, till gagn både för miljön och framkomligheten i städerna.
Med sina totalt 500 medarbetare är Nettbuss Stadsbussarna ett av Gävles största företag. VD är Jürgen Lorenz och affärschef i Gävle är Susanna Paugart-Schöldström.

Med vänlig hälsning

Henrik Nyquist
Kommunikationschef

t: + 46 26 17 54 55
m: + 46 72 745 95 05
Nettbuss Stadsbussarna AB
Besöks- och postadress: Hattmakargatan 6
803 11 Gävle

Om effect plus +:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se