Nätverksträff med Minimässa för att öka bussigheten i affärsvärlden, för att öka samarbetet mellan branscher, för att öka försäljningen och marknadsföringen. Genom att presentera sig minnesvärt så kommer andra ihåg vem du är och vad du gör, vad företaget du representerar gör och vad ni söker. Genom att förstå nätverksekonomin ökar lönsamheten för företaget.

Och trots att det är långt mellan orterna och från Stureplan så färdas representanter för företag som vill utöka sina kontaktnät, presentera sig minnesvärt och visa upp sina varor och tjänster, långt för att vara med. Personerna som deltar är oftast ledare, chefer, företagare, säljare etc.

I början av september var vi i Gävle, sedan i Sundsvall och igår i Stocka. Missa inte chansen att vara med på det här, poänterar Katarina Widoff på KOMFAB. Alla möten ger alltid något och på dessa träffar är stämningen öppenhjärtlig och även de mest inbitna antiminglarna ändrar sig.

Sista gångerna innan jul är 21 oktober i Gävle och 5 november i Sundsvall. Se inbjudningar och anmäl dig via http://www.komfab.se

Som gäst är man alltid välkommen att besöka träffarna ett par gånger och sedan såklart som medlem. Missa inte chansen att utöka ditt kontaktnät och lära dig mer om nätverksekonomin.

Välkommen hälsar KOMFABs Katarina