MURTEK Sverige AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Gävle.
– Vi erbjuder mur och putsarbeten och kompletta lösningar för byggställningar, berättar Birgit Elonen på MURTEK Sverige AB Vi har även en butik i anslutning till vårt kontor på Näring. I butiken kan du finna finska TULIKIVI Täljstensugnar, ett stort sortiment av kaminer från NSP (Varmahembutikerna.se), Jydepejsen, Brunner samt både nya och antika kakelugnar mm.

I vår butik hittar du även kompletta skorstenlösningar både murade och modulkonstruktioner. Vi tillhandahåller även ett brett sortiment av olika eldstads tillbehör.
Roger Persson med många års erfarenhet av eldstäder, kan även hjälpa dig med en special designad eldstad, helt utifrån dina egna ideér och drömmar.


Verksamheten omfattas av det mesta inom vårt skrå såsom fasadbehandling, både nyproduktion och renoveringar, fasadblästring, balkongrenovering, avfärgning, fasadrengörning, murningsarbeten, omfogning, plattsättning, skorstenar, glidgjutningar, öppna spisar och kakelugnar, både antika och nya. Vi åtar oss även renoveringar i syfte att återskapa gamla fasader i gammal tappning. Både små och stora objekt finns på vår meritlista. Gamla Grand, Elite Grand Hotel, i Gävle är det senaste objektet som vi är mycket stolta över att få ha haft del i renoveringen, både den in och utvändiga.

Vi erbjuder även byggnadsställningar och bygghissar i vårt sortiment, i syfte att kunna erbjuda ett helhetspaket.
Varför har vi gått med i effekt+ ?
Vi har under några år sett att effect + verkar och agerar så att det nu blivit ett nätverk som vi känner att vi inte bör vara utan. För oss är det viktigt att kunna nå ut i vår omgivning och att kunna nätverka, inte bara med likasinnade utan även med andra affärsområden.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se