Vi möter människor dagligen och i dessa möten finns mängder av möjligheter till affärer, uppdrag och samarbeten som helt enkelt går oss förbi för att vi saknar en enkel, tydlig och attraktiv presentation. Kanske missade du ett nytt jobb, en ny kund eller en ny leverantör trots att Ni pratade väder och hade trevligt? Kanske har du högar med visitkort som du inte gjort något med – kanske finns det andra som har ditt visitkort i en hög som de inte gjort något med…

Lär dig mer om påverkande kommunikation och hur du skapar en säljande presentation av dig själv, ditt företag och ditt erbjudande. Vill du få ut mer av ditt nätverkande och mötena i vardagen så är det här rätt forum för dig. Och kul blir det också.

Föreläsare: Johan Dahl

Johan arbetar som coach, föreläsare och konsult inom försäljning, personlig och professionell utveckling. Han har startat och drivit ett tiotal bolag, rekryterat rätt och rekryterat fel, nått framgångar och stött på motgångar. Utsedd till Årets Mentor 2011 och sedan 2009 engagerad i MIX, de senaste åren som ordförande.

Varmt välkomna på nästa frukostmöte!

När: Fredag den 29 november 07.15 – 09.00
Var: Clarion Hotell Winn Gävle
Hur: läs mer och anmäl dig på http://www.mixgavleborg.se