Matrisen är ett modernt outsourcingföretag med stor kompetens att lösa administrativa funktioner för företag och organisationer.

– Vi har verkat i 22 år och är en av Stockholms största aktörer inom administration med drygt 230 medarbetare. Vår personal är kvalificerade ekonomer och lönekonsulter som är specialiserade på att skapa och upprätthålla effektiva och ändamålsenliga administrativa rutiner för våra uppdragsgivare, berättar Eva Brolin på Matrisen. Vi har genom vår storlek möjligheter att erbjuda ett brett ”paket” av tjänster till kunderna samtidigt som back-up vid frånvaro, semester etc. kan säkerställas.

Vi har specialiserat oss på löneadministration. Genom ett samarbete med Hogia PA och Flex Datasystem har vi skapat ett unikt och mycket starkt outsourcingkoncept där partnerna har lång erfarenhet av lönetjänster. Programvarorna och Matrisens kvalificerade lönekonsulter erbjuder företagen en kombination av programvaruföretagets tekniska kunnande och en löpande bemanning av löneuppdragen.

Matrisen har totalt drygt 3000 kunder och bereder idag för kunders räkning totalt cirka 15.000 löner per månad"

I Gävle är vi idag 12 personer och planen är att vi är 16 personer vid årsskiftet.
För mer information se: http://www.matrisen.se

Affärsnätverket effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden.
Närmast är effect+kryssningen den 19 september.

Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i Effect blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se