Martin Ekman

Martin Ekman släpper nya singeln Edsviksvägen 102 - en hyllning till barndomshemmet

12/1, 2018 kl. 11:41

Den 26 januari släpper Martin sin nya singel Edsviksvägen 102. Det är en nostalgisk låt om hur mycket barndomshemmet betyder och den stora saknaden efter det som har varit. Förutom Martin och hans kompband Hotellet hör man musikklass 6b1 från Bergtorpsskolan i Täby norr om Stockholm.

Martin Ekman skriver mestadels låtar på svenska, vilka har spelats en hel del på radiostationerna runt om i Sverige. Han har även skrivit musik åt Idol samt Ulrik Munther. En utav Martins mest populära låtar är ”Jag säger det nu” som fått över 700 000 spelningar på Spotify. Den spelas även runt om i landet på flertalet bröllop. Martin Ekman har tidigare gett ut två fullängdsalbum samt 3 EPs.

Edsviksvägen 102 är en nostalgisk kärleksförklaring till Martins barndomshem som finns just på Edsriksvägen 102 i Danderyd. Det är där Martin växte upp tillsammans med sina föräldrar och hans lillebror.
-” Då och då kommer tankarna och alla minnen upp och jag tror jag blivit mer nostalgisk med åren och sedan jag själv blev pappa. Det är viktigt med de där känslorna. Jag vill också att mina barn ska har glada minnen från sin barndom”, säger Martin.

På Edsviksvägen 102 hörs förutom Martin och hans kompband Hotellet musikklass 6b1 från Bergtorpsskolan i Täby.
-"Jag hörde liksom en barnkör i huvudet hela tiden när jag skrev låten. Nu fick jag chansen att jobba med en ung och duktig kör som också kommer att ha ett barndomshem. Jag tyckte det blev superfint - stort tack 6b1!" säger Martin.

För mer information om Martin Ekman: http://martinekman.nu/

För intervjuer och andra frågor: Anette Ståhl på Enmusa Music Tel: 0707 180 120 eller anette@enmusamusic.com

Anette Ståhl

Enmusa Music

Från Stockholm, Uppland

Medlem sedan 2010-07-12

Musik och PR bolaget med inriktning på service till
nöjesbranschen

Vi jobbar framför allt med PR för skiv och turné aktuella artister. Vi jo... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Senaste nytt

Hjälp

Stäng