– För att bredda vårt kontaktnät i och runt Gävle, tyckte vi att det var självklart för oss att gå med i effect plus+, säger Per Rydback, skeppare och ägare av Limöbåten Rederi AB.
Vi kör linjetrafik på uppdrag av Gävle Kommun, på sträckan Gävle - Engeltofta - Limön, och från och med i år hoppas vi också på att starta upp en linje till Furuvik. Om alla bitar faller på plats så går första turen den 1 juni.
– Utöver linjetrafiken så har vi en stor trogen skara som chartrar Drottning Silvia för olika evangemang, oftast med mat ombord. Vi har ju ett eget fartygskök ombord samt en väldigt duktig kocka som kan åstadkomma exakt vad våra gäster önskar sig och lite till. Ofta har vi event ombord, internationella gäster till våra storföretag som vill ut och se skärgården runt Gävle. Vi arrangerar bröllop, dop och begravningar till sjöss. Vi transporterar balsugna ungdomar fram och tillbaka till Engelsberg, berättar kapten Per Rydback.
– Dessutom kör vi vår och höst våra populära kryssningar med antingen Räk o Taco eller en Thai-Asia, när maten har sjunkit ner så slår vi på storbildsteven och kör igång karaoken. Detta har blivit våldsamt populärt. Vi kör varje torsdag, fredag och lördag mellan 19.00 - 22.30 med början den 9:e maj.

Välkomna ombord, hälsar kapten med besättning.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se