– Detta blir inte bara en färgsprakande show med massor av musik utan också en spännande handling om två unika människoöden med en hel del garv, berättar Lola, som spelar den missbrukande ”Susan”, som av alla ställen åker till Las Vegas för rehabilitering.

– Den som förväntar sig en helkvällsupplevelse med både god mat och bra underhållning kommer inte att bli besviken, lovar Camilla Lénström, som spelar den desperata medelålders tjejen ”Tiffy” som söker meningen med livet.
I mötet med Susan uppstår då naturligtvis en hel del spännande händelser som fördelas på fyra akter.

– I och med den här föreställningen etablerar vi hotellets stora konferenssal som en riktig showlokal, berättar Stefan Hedqvist, ägare av Hotel City. Det blir plats för 200 sittande matgäster och vi bygger ut scenen med två våningar.

För mer information kontakta:

Lola Carlsson, 070-881 25 82
lola@showmind.se

Stefan Hedqvist
Hotel City Gävle AB
Nygatan 8, 803 20 Gävle, Sweden
Telefon: 026-61 26 00
Fax: 026-14 37 15
Mobil: 076-143 83 00
E-post: stefan.hedqvist@hotelcity.nu
Hemsida: http://www.hotelcity.nu



Lola Carlsson
Mer känd som den showande Ockelbobruden utan några som helst gränser. Lola är en utbildad estet och konstnär, som bland annat varit med och startat de berömda showkrogarna ”Cabaret Lorensberg” i Göteborg och ”Garbos” på Gran Canaria. En rock´n roll-brud som efter flera år på scener utomlands, nu återvänt hem för att göra Gästriket osäkert. Hon har som artist en mycket bred repertoar och gestaltar gärna favoriter som Amy Winehouse, Janis Joplin, Bette Midler och Lill-Babs! Hon är en entertainer långt ut i fingerspetsarna, som nu senast sågs uppträda i det populära tv-programmet Copy Cat Singers.


Camilla Lénström
Ett tvättäkta Furuviksbarn från Gävle som efter 15 år på Sveriges scener nu hittat hem igen. Camilla är utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg och har bland annat haft roller som Frenchy i musikalen ”Grease”, katten Snövit i ”Missikalen Katter” och showat i Stefan & Kristers Jubileumsshow på Lisebergsteatern.
Hon har lång erfarenhet som artist från den berömda dinnershowkrogen Wallmans Salonger i både Stockholm och Malmö. Hon har även flera uppdrag som koreograf och producent av såväl musikaler som opera på sin meritlista. Hon är en komisk musikaltjej med en mycket bred repertoar.

---------------

Let´s go Las Vegas

Handlingen: Lola spelar partypinglan ”Susan” som i mångt och mycket missbrukar allt hon kommer över. Men nu ska minsann livet förändras och Susan har bestämt sig för att lägga av med missbruket och ta in på rehab. Nu kanske inte Las Vegas är den bästa platsen för detta, men det var vad som fanns ledigt.

Camilla spelar den smått desperata medelålders tjejen ”Tiffy” som söker meningen med livet, men oftast inte vet vad hon söker. Kanske lyckan i livet är att hitta en man, eller få pengar, köpa ett hus, byta jobb, eller vad säger horoskopet idag? Under allt funderande får Tiffy en briljant idé, lyckan måste givetvis finnas i Las Vegas, det låter som ett bra ställe att leta på.

De båda tjejerna träffas av en slump, och nu får Las Vegas se upp...