"DI-annonseringen har gett den allra bästa responsen av all annonseringen i dagspress”, säger Lars Beckman på Nordiska kvalitetspooler.


”Vi har märkt ett ökat intresse för våra glasfiberpooler för varje gång vi annonserat. Efter de tre första annonserna i DI hade våra återförsäljare fått sammanlagt 50 förfrågningar”, säger Lars Beckman, en av ägarna till Nordiska Kvalitetspooler AB.

Företaget marknadsför amerikanska glasfiberpooler av fabrikatet San Juan, världens ledande glasfiberpooltillverkare, och har tidigare annonserat i kvällstidningar. Under sensommaren och hösten har Nordiska kvalitetspooler haft en kvartssidesannnons i DI under vinjetten Ditt Drömboende i lördagstidningen. Annonsen gestaltar en glasfiberpool med inbyggt spa och fyra barstolar samt texten ”Nu behöver din pooldröm inte vara fyrkantig längre”.

”DI-annonseringen har gett den allra bästa responsen av all annonseringen i dagspress”, säger Lars Beckman.

”Eftersom många av Dagen Industris läsare äger pool är det en bra tidning att annonsera i. DI har en målgrupp som söker kvalitet, och hela poängen med att köpa en glasfiberpool är att man prioriterar just kvalitet och långsiktighet. Därför tänker Nordiska kvalitetspooler fortsätta annonsera i DI som ett komplement till annonsering i tidskrifter som Sköna Hem. Det är viktigt att ligga med frekvens i tidningar och magasin, att påminna om att vi finns och att det nu går att köpa en pool som har en annorlunda form och modell.”

Lars Beckman tror inte heller att lågkonjunkturen kommer att påverka deras affärer särskilt mycket. Än så länge har de inte märkt av någon avmattning.

”Vår målgrupp är inte så känslig för konjunkturen och därför drabbas inte försäljningen av finanskrisen.”

Eftersom glasfiberpooler kan byggas året runt är Nordiska kvalitetspooler inte heller beroende av säsong. Poolerna levereras även under vintern.

”Vi tänker fortsätta att annonsera i Dagens Industri även under vinterhalvåret eftersom det gett så bra resultat hittills”, säger Lars Beckman.

Källa: http://www.pinknews.com