Systemet är utvecklat tillsammans med vår byrå Precis Reklam för att kunna erbjuda både större och mindre enskilda kampanjer med maximal effekt - utifrån den budget som passar er.

Till skillnad mot er grundläggande marknadsföring är en kampanj ett organiserat sätt att driva en nyhet eller erbjudande under en bestämd tid. Det kan gälla  att nå ut på marknaden med en ny verksamhet, tjänst eller att sälja en viss volym av en särskild vara under en viss tid. Vilken är er målgrupp? Var finns den och hur har ni tänkt att nå dem?

Genom ett samarbete med oss får ni tillgång till mångårig erfarenhet av marknadsföring, pr- och tidningsutgivning samt ett helt unikt koncept för sökmotoroptimering genom er hemsida till  publiceringssystem och nyhetstjänster. Er kampanj säkras upp genom allt från sociala medier, reklamproduktion samt i vilka kanaler i övrigt som ni kan tänkas vilja exponeras i.

Boka in ett möte med oss så går vi tillsammans igenom målsättning, idé, planering, genomförande och uppföljning. På en timme så har ni då säkerställt att inget lämnas åt slumpen samt hur ni får maximal valuta för era kampanjinvesteringar. Oavsett om det gäller lokala, regionala eller nationella kampanjer.

Ett tips vi alltid bjuder på är att köp ingenting av en telefonförsäljare utan att veta vad det egentligen är och hur det fungerar. Det är tyvärr alltför vanligt och de flesta av oss har gjort mer än ett misstag.

Kontakta oss så snart du kan om ni ärintresserade av en bra kampanj.

Joe Formgren
Gestrike Media
Precis Reklam
070-679 79 00