Kvällen bjöd på otaliga låtmedleyn, täta klädbyten och överraskningar. Även om alla framträdanden hade sin charm, var det ändå några som stack ut lite extra. Som när musikalartisten Maria Doverud rysande tonsäkert framförde powerballaden "Total Eclipse of the Heart" eller när tvåmeterslånga Sandvikssonen Henrik Sundström helt obesvärat skakade loss i glittrig kortkort klänning matchat med 11-centimeters stilettklackar. Norrländska musikproducenten Pelle Lundström saxofonspelande var i en klass för sig.

Artisterna cirkulerade vant i lokalen och ena sekunden stod de uppträdandes i trappan för att nästa dyka upp mellan borden där de serverade och underhöll gästerna. Musiken som gick i det tydliga temat 60-, 70- och 80-tal bjöd på många klassiker från bland annat Whitney Houston, Village People, Bruce Springsteen och Elvis.

Publiken utgjordes av uppklädda par, större vängäng och familjer. Med en avslappnad stämning hördes det både skålande och födelsedagssånger på olika hörn då många passade på att fira års- och födelsedagar kvällen till ära. Gemensamt för hela publiken, såväl middagsgäster som bargäster, var den fantastiska stämningen som spreds i lokalen under kvällens gång. Inte minst i slutet märktes detta då hela publiken stod upp och klappade takt till artisternas finalnummer.

Full fart från början till slut, vällagad mat och humor gjorde kvällen till en riktig succé och lovorden var många när jublet hade lagt sig vid kvällens slut.
– Det var en riktigt lyckad kväll och många fler ska det bli, sa en nöjd Stefan Hedqvist på Hotel City. Vi har redan vissa julbordsdatum fullbokade så det lär nog bli full fart hela hösten med!

Jump for Joy kommer att visas varje fredag och lördag under hösten för att sedan fortsätta med julbord i december.

För mer information kontakta:
Stefan Hedqvist, 0761-43 83 00
stefan.hedqvist@hotelcity.nu
http://www.hotelcity.nu
_________

BEST WESTERN Hotel City i Gävle erbjuder smart och trevligt boende med 100 fräscha rum i nyrustad miljö och absolut bästa cityläge. Hotellet har även egen restaurang, bar samt konferens- och eventlokaler. I huset bredvid finns 700 parkeringsplatser, och i närheten finns allt vad Gävle har att erbjuda tex Konserthuset, Strömvallen, Mackmyra Whiskey, Fjärran Höjder-badet, shopping med mera.

Läs mer på: http://www.hotelcity.nu