– Vi tycker effect plus+ erbjuder rätt forum för oss med många kompetenta medlemmar. Där vill vi vara, säger Tomas Hedström på IT LEVERANTÖREN.

Vi, IT LEVERANTÖREN (med ett stort antal erfarna personer från branschen) levererar IT-lösningar i sin helhet både i Gävleborg och Jämtland/Härjedalen. Vi erbjuder det mesta inom IT, print, telefoni, videokonferans och AV.
Det är med ett starkt fokus på att vara det lokala företaget på respektive ort med stöd från Ricoh. Vi vill göra skillnad och leverera IT på ett nytt sätt. Utgångspunkten är jobba med rätt människor och rätt produkter/leverantörer. Det som förenar oss är viljan att göra skillnad och vår tydliga värdegrund.
Affärsiden är ”Vi ska med kunden i fokus leverera rätt IT med högsta kvalitet till vår lokala marknad”. Målsättningen är att vara den lokala marknadsledaren både i Gävleborg och Jämtland/Härjedalen. Visionen är att göra våra kunder bättre!

gavle@itleverantoren.se
Industrigatan 2
802 83 Gävle

Växel
026-280 51 00
Försäljning
026-280 51 05
Support/service
026-280 51 20

Om effect plus+:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se