– På effect plus+ är mycket vi mycket glada över att få presentera IT-Leverantören som nya medlemmar i affärsnätverket, säger verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand.

– Vi ser vi fram nätverka och sammarbeta med andra bolag genom effect plus+, säger Tommie Blomstedt på IT-Leverantören.

IT-Leverantören är ett lokalägt Gävlebolag med 17 anställda, Vi är en seriös och långsiktig helhetsleverantör inom IT, Dokument, AV & Kommunikation. Våra kunder har alltså möjlighet att samla allt under ett och samma tak.
 – Vi vill inte göra snabba affärer! Vår vision är att göra våra kunder bättre genom att ha ett långsiktigt samarbete och att förbättra genom skräddarsydda lösningar och inte bara ersätta det man har idag.
 
På dokument sidan så har vi ett samarbetet med Ricoh som är marknadsledande med en andel på över 30% i Sverige och även ”worldwide”.
 – Inom IT så erbjuder vi allt ifrån hårdvara till drift & support. Konceptet Funktionskontoret har vi tagit fram för att erbjuda kunderna en mobil IT-lösning till en fast och budgeterbar månadskostnad, där vår egen serverhall står som grund och kompletteras med de senaste tjänster från de stora leverantörerna som t.ex. Office 365.
 
Ett annat hett område är teknik i mötesrum som i första hand förenklar användandet genom styrsystem och användarvänlighet i focus, monitorer som ersätter projektorer och interaktiva monitorer som ersätter traditionell whiteboard. Även här har vi paketerade lösningar till en månadskostnad där även support och underhåll ingår.
Videokonferens är idag tillgängligt för alla iom att tekniken har blivit billigare och betydligt mer skalbar efter företagens storlek och behov.
Företagstelefoni är också ett område där det händer mycket. Mobila växlar som är flexibla med möjlighet att ha både mobil- och fastatelefoner i samma växel, där man anpassar funktion och kostnad per användare, man ska aldrig behöva betala för något som man inte använder. Inget företag är för litet och inget för stort.
 
– Vi vill att allt från kundlöften till leverans ska fungera, dessutom vill vi ha de bästa medarbetarna som känner att man arbetar på en av Gävles bästa arbetsplatser. För att lyckas med detta så har vi satt några heliga värdegrunder, det handlar om beteenden och hur vi agerar mot varandra både internt och externt.
Nästa vecka har vi en inspirations dag/öppet hus med temat ”ta på framtiden”. -En möjlighet att titta på nyheter från ledande tillverkare, mingla med andra företag och oss på IT-leverantören. Det bjuds på lunch och fika, den enda motprestation är att man anmäler sig i förväg via ricoh.se och klicka vidare till Ricoh Inspiration Day.
 
Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se