Nu är det dags för Inspirationsdagar i Gävle, Uppsala, Linköping och Örebro. Inspirationsdagen är en mötesplats där inspirationen flödar genom mötet mellan vårdföretag, företagarorganisationer och potentiella företagare, beslutsfattare, innovatörer och entreprenörer.

Dagen är kostnadsfri och är en mötesplats för kompetensutveckling, inspiration och kontaktskapande för vård och omsorgsbranschen.

DAGEN BJUDER PÅ
· Starka förebilder som berättar om hur de tagit steget till eget, förverkligat en innovation eller etablerat sig utomlands
· Exportrådet/ALMI berättar mer om möjligheterna inom vård och omsorgssektorn
· Företag inom Vård- och omsorg ställer ut och berättar om sina verksamheter
· Särskilt inbjudna organisationer och företag med verksamheter viktiga för att lyckas med entreprenörskap ställer ut och finns tillgängliga hela dagen
· Mats Olsson från Kairos Future berättar om framtidens vård- och omsorgsbehov
· Förläsning av Almega kring möjligheterna som Lagen om valfrihetssystem - LOV innebär för mångfald av företagare och företagsidéer.

Dessutom kommer vi ha ett LOV-torg, en mötesplats för information om Lagen om valfrihetssystem samt aktuellt läge i kommuner och landsting i varje län.

MÅLGRUPP
· Anställda och entreprenörer inom vård och omsorg
· Tjänstemän och beslutsfattare inom kommun och landsting med intresse för utveckling av Vård och omsorg

Moderatorer för dagen är Madeleine Lennartsson och Elisabeth Andersson Brinckmann


Dagen arrangeras av Personaleffekt AB och samverkansparter är Almega, Tillväxtverket, Landstinget Gävleborg, Etablera och ALMI.
Bland våra utställare finns Coompanion, Praktikertjänst, Swedbank, Lugn och ro hälsan BoBoKo, Själarum, St Lukasmottagningen, KAM Care Design och Fecit Eu Care.


Läs mer på http://www.personaleffekt.se och anmäl dig med GÄVLE namn och företag på info@personaleffekt.se
Sista anmälningsdag är 9 mars.