– Att kunna bygga relationer och agera proffesionellt är en av grundförutsättningarna i vår verksamhet. Vi vill gärna ta del av, samt bidra med erfarenhet och kompetens bland effect plus+ medlemmar. Vi ser därför mycket fram emot träffar och event under de kommande åren säge, vd Michael Hillring.

Inelta är framtidens teknikkonsultföretag. Vi erbjuder kvalificerade ingenjörer, tekniker och projektledare för svensk och internationell industri. Med våra inspirerande kärnvärden vill vi vara det attraktivaste arbetsgivarmärket där de lyckligaste medarbetarna finns, som har för avsikt att främja våra gemensamma mål och ha roligt på jobbet.

För våra medarbetare finns många tuffa utmaningar i olika branscher, där förmågan att vara den föredragna partnern bygger på kvalitativa leveranser, kreativa ideér och ett ekonomiskt ansvar för att skapa mervärden åt alla våra kunder och intressenter.

Vår framgång är summan av varje enskild medarbetares kunnande och drivkraft. Hos oss arbetar alla med frihet under eget ansvar och vår strävan är att ha Sveriges mest kompetenta medarbetare.
Om du vill veta mer om framtidens teknikkonsultföretag, gå in på vår hemsida http://www.inelta.se och ta del av vår verksamhet eller besök oss på Vågskrivargatan 2.

Varmt Välkomna
http://inelta.se

Om effect plus+:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se