Nätverksmedlemmarna får i koncentrerad form information om hur enskilda företag löser strategiska problem och ledarskapsfrågor. Ett viktigt syfte är att medlemmarna lär känna varandra och skapar egna regionala kontaktnät. De får samtidigt möjlighet att träffa nuvarande företagsledare och andra experter vilket innebär ett ömsesidigt utbyte, där ambition och entusiasm möter erfarenhet och mognad.
Medlemskapet är personligt och gäller för seminarieserien. I medlemskapet ingår ca 6-8 seminarier med intressanta föreläsare, middag mm. Medlemmarna får också regelbunden information från Handelskammaren samt möjlighet att delta i andra aktiviteter som anordnas.
Nätverksträffarna kommer att äga rum delvis efter ordinarie arbetstid (kl 16-19). Mat serveras vid varje tillfälle och det finns gott
om tid att under trevliga former lära känna de övriga deltagarna i nätverket. Om så önskas kan en del av träffarna förläggas till deltagarnas företag.
Deltagaravgiften för NEXT är 10.000 kronor per deltagare från Handelskammarens medlemsföretag eller PwCs kunder. Övriga betalar
14.000 kronor. Moms tillkommer. Ingen återbetalning.
Exempel på seminarier kring olika teman:
● Ledarskap
Vi lär oss mer om olika typer av ledarskap, hur man når fram med sitt budskap i organisationen. Förändringsprocessen är en viktig del.
● Kultur och sociala medier
Kring denna rubrik planerar vi bland annat seminarier om etik, affärskultur, media relationer och sociala medier.
● Styrelsens roll
Vi får träffa styrelseproffs. Lära oss mer om effektivt och utvecklande styrelsearbete samt styrelsens roll mm.
● Entreprenörskap och ekonomi
Vi får träffa entreprenörer som brinner för sina idéer, lära oss mer om strategisk planering och management samt finansiering.
● Karriär och personlig utveckling
Seminarier om stresshantering, ekvationen företag - familj - fritid, hälsa och livskvalitet står på programmet under detta tema samt kris och konflikthantering.
----------------------------------------------------------
Frågor: Besvaras av Catarina Hallenberg, 026-66 20 85, 070 582 3162
catarina.hallenberg@mhk.cci.se