Ibizcon har tillsammans med sina nya delägare, det brittiska investmentbolaget Xqisit LS, utvecklat en ny e-plattform som hjälper främst småföretagare att öka sin försäljning och förbättra sina vinster. Xqisit LS har under fem år arbetat med att ta fram plattformen som så här långt har kostat närmare 2 miljoner dollar att utveckla. Under de senaste två åren har man testat produkten mot den amerikanska marknaden och nått fantastiska resultat och hjälpt tusentals med kunder att öka deras försäljning och vinster.

I och med Xqisits LS förvärv av det svenska utbildningsföretaget Ibizcon beslutades att e-plattformen nu på allvar skall lanseras över hela världen och det skall ske under Ibizcons namn. Produkten går nu helt under namnet Ibizcon-Academy, (www.ibizcon-academy.com).

Den officiella releasen skedde med dunder och brak i London den 5 oktober inför 10.000 personer.

- "Vi hade aldrig kunnat förvänta oss detta resultat och vi fick nya kunder främst från Belgien, England och Holland. Plattformen är på engelska men är oerhört enkel att förstå och innehåller allt du behöver för att kunna öka din försäljning och förbättra ditt resultat", berättar Daniel Antonsson, VD för Ibizcon.

- "Det här är verkligen en stark produkt och vi är glada att kunna lansera den under Ibizcons namn och förstärka en redan stark produktportfölj ytterligare", avslutar Gerald Alexander, ordförande för Xqisit LS.


Är du intresserad av att öka din försäljning och förbättra ditt resultat? Gå in på http://www.ibizcon-academy.com för en kostnadsfri testmånad utan förbindelser.