Du har röjt och städat, sett till att ditt hem är en säker plats. Du äter rätt och har koll på dina pengar.
Du stannar till vid spegeln i hallen. Vem är du?

Dags att ta itu med dig själv. Är du en elak Uncle Scrooge eller undfallande Lilla Fridolf?
Balans i livet börjar med dig. Ta reda på vad du står för och vad du vill göra i livet. Ta hjälp av en bok eller coach som kan ställa de rätta frågorna. Gör upp mål vad du vill uppnå.

Det kanske finns sidor du behöver jobba på, som andra uppfattar som negativa. Alla dina sidor är positiva, de är bara olika starka. Det är viktigt att komma ner på rätt nivåer. Du kanske är så snäll att du uppfattas som mesig. Du har då en överdriven styrka som behöver tonas ner för att du ska vinna respekt, för dig.
Uttrycket: Ge och du ska få, är en universiell lag. När du ger något får du tiofalt tillbaka. Se till att vara generös, bjud på dig själv. Det kan räcka med ett leende. Får du ett leende tillbaka, vilken belöning och gratis!
Var närvarande! Viktigt för dig att veta att du gjort allt du kunnat i varje situation. Var ingen nittioprocentare. Gå ända fram!
Se till att omge dig med stöttande människor som höjer dig. Det kan vara historiska personligheter som gjort intryck eller levande som du kan rådgöra med. Du kan skapa din egen hjärntrust för din utveckling och målfokus.
Dina nära och kära behöver veta vem du är. Förtjäna ömsesidig respekt genom att respektera dem.
Det går aldrig att ändra på någon annan, det kan bara du göra.
Balans är rätt mängd i dina vågskålar. Är en skål för lätt eller för tung tappar du energi. Den österländska läran talar aldrig och sjukdom utan om obalans. Om du provar denna aspekt kanske du får en annan vinkel på ditt liv.