Att pendla bör inte bli några problem, Martin studerade nämligen under fyra och halvt års tid till lärare i Gävle. Han pendlade då liksom nu med tåg från Hälsingland.

Martin har sedan 2001 jobbat som lärare i Bollnäs. För två år sedan kände han att det var dags för nya utmaningar. Han är nu inne på sin fjärde och sista termin på Idévärlden där han studerar grafisk design och kommunikation.
– Intresset för text och bild har nog alltid funnits hos mig, men det är inte förrän nu som jag gjort allvar av det, säger Martin.

– Med sina språkkunskaper kommer han att bli en tillgång, säger Sofia Fröjdman på Precis Reklam.

Martin har ett stort intresse för foto och att springa långt, och då menar vi långt! Martin kommer att stå redo när startskottet för Stockholm Maraton går i början av juni. Så bli inte förvånade om ni möter honom runt lunchtid iförd träningskläder!

----------

Om Precis: Uppdraget är att vara våra kunders externa marknadsavdelning. Genom kvalitetssäkrad marknadskommunikation kan ni göra fler och bättre affärer och därigenom öka värdet på er verksamhet.

Vi har verktyg och metoder för strategisk och effektiv kommunikation inom reklam, webb, PR och media. Utveckla er verksamhet genom rådgivning, utbildning, produktion och service i samarbete med oss på Precis.

Tillsammans skräddarsyr vi er kommunikationsplan - snyggt blir det på köpet!

För mer information se: http://www.precisreklam.se
http://www.facebook.com/precisreklam