Marknadsföring är en levande varelse med många år på nacken. Som ny företagare blev jag snart uppringd och uppmanad att skaffa hemsida. Sagt och gjort! Nu kommer kunderna,tänkte jag.
Ingenting hände och jag ringde och bråkade med dem. De hade ju lovat!
Ett år senare har jag insett att hemsida är bara en av många pusselbitar. Du måste driva trafik till hemsidan! Jaha! Okej, hur gör jag det? Ingen aning. Det går att köpa alla tjänster för detta. Det kan vara väldigt kostsamt. Jag hittade en grupp experter som lär ut teknikerna. Dels hur jag ska tänka, vilka program jag behöver, hur jag ska uttrycka mig, vilka metoder jag ska använda. Framför allt behöver jag veta vad kan jag göra och vad ska jag undvika.
De jag lyssnar till är personer med många års erfarenhet inom marknadsföring och nätverkande. De har gjort alla misstag upptänkliga. De delar med sig av tipsen och tricksen. Jag kopierar.
Marknadsföring är att bygga ditt varumärke. Internet, eller online handlar om att driva trafik till din sida med hjälp av bland annat sociala medier, som Facebook, Twitter och YouTube.
Vad säger Google om dig? Rankning är en av grundpelarna.
Här finns mer info: http://solveyourfuture.com/?t=INSIDEOUT_II