Vårt samvete bombarderas dagligen av gör-om-mig reklam. Bli smalare, snyggare och smartare. Det är lika i alla aspekter i livet. Vi överväldigas av erbjudanden, som efter köp förvandlas till ett ogräs på livets gräsmatta.
Som entreprenör och egen företagare flockas rovdjur som vill ta dina pengar och lockar med snabba besparingar. Dessa företag som utnyttjar din situation är en utmaning att värja sig för. Därför är det viktigt att du har en genuin känsla för vad du står för och har en strategi i ditt företagande. Passar det här in? Hur kan det här gagna mig? Frågor som är viktiga att ställa sig.
Den bästa investeringen är att skaffa dig kunskap. Succé är förtjänad! Gå med i ett nätverk och interagera med medlemmarna. Ta reda på vad du behöver och dela med dig till andra. Du har specialkunskaper som någon annan kan använda.
Det du bidrar med kommer dig tiofalt tillbaka.
Ogräset som växer runt din framgångsplanta behöver utrotas. Se till att möta dina rädslor och hinder rätt på. Vik aldrig ner dig. Då kommer plantan aldrig växa, hur mycket du än vattnar den. Och det där med träningen, mår du bra så mår plantan bra och då hittar du din egen form, utan fåtölj. Överväldigande är förvirrande och kan skapa stagnation i din verksamhet. Lär dig sålla och bli en klok entreprenör.