Bomässan har växt stadigt och arrangörerna räknar med fler besökare 2013 än senast, mycket tack vare att mässan inte kolliderar med Vasaloppet. Attraktionerna 2013 är inte klara ännu, men det kommer i vanlig ordning att finnas något för alla med seminarier, rådgivning, underhållning för barn mm.
Sandra Hessel har anställts som projektledare, vilket gör att VD Dennis Roskvist kan koncentrera sig på att utveckla arrangören Compass Fairs, som vuxit rejält de senaste åren - 2013 arrangeras ytterligare 12 mässor i Sverige. Compass Fairs anordnar också mässor i Norge Danmark och Tyskland.
- I Gävle kommer vi att fortsätta att satsa på matkonceptet som är väldigt uppskattat, säger Sandra Hessel. Det kommer att finnas tävlingar, ett program på scen med intressanta och spännande föreläsningar från olika branscher, kort sagt något som intresserar alla åldrar och kön.
Hur är läget inför Bomässan?
- Vi jobbar för fullt med mässan nu och det är många som var med på årets bomässa "Gör Ditt Boende Bättre" som bokade upp sig redan då till mässan 2013, säger Sandra Hessel. Svårt att säga exakt hur många som blir med eftersom det fylls på hela tiden.
Varför skall man ställa ut?
- "Gör Ditt Boende Bättre"-mässan ser till att kunderna kommer till dig, du säljer och marknadsför dina produkter och tjänster direkt i montern, säger Sandra Hessel. Du kan delta som leverantör, grossist, tillverkare eller så kan du utnyttja mässan till att utvidga ditt återförsäljarnät!
Vi fortsätter att rapportera inför Bomässan 22-24 februari!

Mer info: http://www.compassfairs.se/no/hem/hem.php