Greken Mediterranean Food lanserar nu sina populära matprodukter som kallas just ”Greken” i storförpackning med fokus på att tillfredsställa hotell- och restaurangbranschen när det gäller genuin grekisk mat. Vi får också se en hel del nyheter i produkthyllan såsom olivmix och grekisk salladsolja.

Greken erbjuder genuin grekisk mat med endast noga utvalda produkter från ledande grekiska producenter. Deras mål är att föra de bästa och godaste grekiska smakerna till Sverige. De har tidigare satsat mest på återförsäljare i form av mataffärer, men har också sikte på hotell och restauranger som vill erbjuda goda grekiska smaker.
– Vi vill erbjuda de godaste och mest högkvalitativa varorna, där våra kunder får avnjuta de yppersta grekiska smakerna säger Vasilios chatzoudis, produktansvarig på Greken, Mediterranean Food.

Produkterna är ett GMO-fritt, Clean Label-sortiment. Produkterna är gjord på traditionellt vis med helt vanliga och naturliga ingredienser och därmed fria från artificiella tillsatsämnen. Produkterna är också helt vegetariska, utan några tillsatser och av hög kvalitet.

Några exempel av de nya matprodukterna som lanseras i storförpackningar är grekisk salladsolja som passar till det mesta inom matlagning. Gjord på 80 % solros och 20 % extra Virgin olivolja. Olivmix erbjuder en god blandmix med olivsorterna Kalamata och Halkidikis. Men också en storförpackning av den klassiska Virgin olivolja som är gjord på olivsorten Kalamata. Fler produkter från Greken Mediterranean Food kan du hitta på deras hemsida greken.nu.

Om Greken - Mediterranean Food:
Greken - Mediterranean Food vill föra Greklands goda smaker till Sverige. Greken väljer endast noga utvalda produkter från ledande producenter. De erbjuder högkvalitativa varor - med ypperst grekiska smaker. Är du intresserad av att bli återförsäljare av Grekens varor?Kontaktinformation finner du nedan.

http://www.greken.nu
Facebook: facebook.com/Greken.nu
Instagram: @Greken.nu
Mail: info@greken.nu

Kontaktpersoner:
Vasilios Chatzoudis, Produktansvarig
Telefon: 070-473 67 08

Andreas chatzoudis, VD
Telefon: 073-931 30 52

Huvudkontor:
 Hägerstensvägen 269
129 38 Hägersten
Varulager (Varsego)
Kryddstigen 25
802 92 Gävle, Sverige

Bildtexter:
• Greken Mediterranean Food lanserar grekisk mat till hotell- och restaurangbranschen.
• Grekisk salladsolja, Olivmix och Virgin olivolja i storpack.

Fotnot: GMO står för Genmodifierad mat
Genteknik är en omdiskuterad teknik. Inom EU ställs därför hårda krav på märkning för att man som konsument ska kunna veta om en vara innehåller eller framställts av genmodifierade organismer - GMO.
Källa: Livsmedelsverket