Liksom detta nummer så distribueras magasinet då till alla hushåll i bland annat Älvkarleby, Skutskär, Tierp, Månkarbo, Marma, Skärplinge och Södersfors. I och med det når våra annonsörer ytterligare 20.000 invånare som får en hushålldistribuerad tidning som berättar om vad som händer i regionen, alldeles gratis i brevlådan. Upplagan är då hela 94.000 exemplar. Magasinet når då, som en av Sveriges absolut största hushållsdistribuerade gratistidningar, nästan 200.000 människor.
Mer information om nya Gestrike Magasinet här: http://www.gestrikemagasinet.se/

Gävle Magasinet till alla hushåll i kommunen
Den 26 augusti blir det premiär för Gävle Magasinet som med årets övriga nummer får en upplaga på 52.000 exemplar och distribueras till alla hushåll i hela Gävle kommun. Dessutom kommer magasinet att distribueras till alla kontor i Gästrikland.
– Layouten kommer i huvudsak att vara densamma så visst kommer man att se att detta är ”syskontidningar, berättar Joe Formgren, ansvarig utgivare. De månader som Gestrike Magasinet kommer ut i storupplaga ersätter den Gävle Magasinet så att våra samarbetspartners kan medverka även i dessa till samma gynnsamma villkor.
– Det här är vårt sätt att erbjuda våra annonsörer bästa möjliga upplaga, täckningsgrad och kvalitet i en bra frekvens till rätt prisbild, hälsar Joe.

Mer information om Gävle Magasinet: http://www.gavlemagasinet.se