Nytt för i år är att även affärsnätverket effect plus+ bjuder in sina medlemmar då verksamhetsansvarige Nalle Rydstrand nyligen flyttat kontoret dit.
– Jag var där som gäst förra året, berättar Nalle och det känns kul att få visa upp våra lokaler och samtidigt bjuda på den härliga atmosfär som finns i väggarna och den julstämning som verkligen förstärks när Lucia hälsar på.

Portarna öppnas för gästerna kl. 10 och det bjuds på lussebullar och glöggmingel i Caféet och Ateljen innan Gävles egen Lucia med tärnor uppträdde i Riddarsalen.

TV4 hälsade på förra året och filmade. Se inslaget här: http://www.facebook.com/photo.php?v=340019112680271

Foto: P-E Jäderberg

Fotnot: ”Templet” har ett mindre konferensrum (Konferens Kryptan) för upp till 8 deltagare, samt en större (Källarvalvet) för upp till 25 personer. Festvåningen med Loungen och Riddarsalen kan ta upp till 100 konfererande gäster. Upp till 150 personer ryms när det är fest.
Tempel Riddare Orden lät uppföra fastigheten på Muréngatan 14 i Gävle år 1923. Den förvärvades under hösten 2010 av Mediatemplet AB och har restaurerats och renoveras samt försetts med ny teknik för att fungera som både ateljé och kontor för företag inom reklam- och media branschen. Både mindre och större sällskap (privatpersoner och företag upp till 150 personer) kan dessutom hyra in sig i de spännande och ändamålsenliga samlingslokalerna för både konferenser, utbildningar, minimässor och fester.

Mer info: http://www.mediatemplet.se