Män är på intet sätt portförbjudna, men man skall då veta att
såväl maskiner som grupptränings-passen är anpassade efter vad kvinnor vill ha och behöver, när det gäller sitt välmående och sin hälsa.

Fysisk aktivitet i samband med en god och sund kosthållning sägs ju ge en ökad livskvalitet. Genom att man blir piggare, sundare, gladare och starkare!

- När du blir medlem hos oss, så gör vi en grundlig utvärdering av var du befinner dig och vart du vill komma. Vi sätter tillsammans upp en målbild, tar mått och vikt, gör konditionstest och tittar tillsammans på hur du skulle kunna få in din träning i din vardag, förklarar Anna Siekas, kostrådgivare & chef för Kom-i-form/Rosa Gymmet, och fortsätter:

- Vi har också seniorträning med kostrådgivning & nyttigt fika på onsdagsförmiddagar- och gravid/mamma/barn träning på fredagsförmiddagar.

- Observera också: Vi erbjuder alltid barnpassning!

- Oavsett om det handlar om att bli smalare, sundare, piggare, starkare eller gladare, så finns vi till för att du ska uppnå dina egna personliga mål.

- Vi på Rosa Gymmet gör din träning rolig, lätt och smidig och anpassad till dina förutsättningar och önskemål!

- Dessutom har du tillgång till en egen träningscoach, som hjälper dig att strukturera upp träningen i din vardag. Vi ger dig kostnadsfri personlig träning i starten, så att du kommer igång på rätt sätt!

- Hos oss jobbar erfarna instruktörer, personliga tränare, kostrådgivare och hälsopedagoger, som ser till att du tränar korrekt på maskinerna, så att du når dina mål.

Välkommen hit! avslutar Anna.

Besök gärna eller ta kontakt med Anna för mer information på:

Rosa Gymmet / Kom-i-form Baren - Gym & Fitness för kvinnor
Hattmakargatan 5, 803 11 Gävle
anna@rosagym.se
http://www.rosagym.se