Bilvaruhuset Dahlboms Bil är öppet 10-15 på lördag och 11-15 på söndag.
Vilka är de mest påtagliga nyheterna?
- Nya Santa Fe har en helt ny kaross som är större än föregångaren och den fina dieselmotorn har vässats med ännu lägre bränsleförbrukningen, säger Morgan Lindberg, säljare hos Dahlboms Bil. Baksätet är mer flexibelt och kan flyttas 20 cm i längsled och bakre ryggstödet är delbart i tre sektioner så att man kan lasta långa föremål i mitten och ändå få plats med två passagerare.
En av karossnyheterna är att dörrarna går ner nedanför golvet och genom att tröskeln tagits bort får man ett enklare insteg med mindre risk för att smutsa ner sig. Eluppvärmd ratt är bra för chauffören medan baksätespassagerarna kan gotta sig åt att baksätet är eluppvärmt.
- Dragvikten för den manuella varianten har ökats från 2 ton till 2,5 ton vilket gör Santa Fe särskilt intressant för den som drar husvagn eller annat tungt, säger Christer Dahlbom, VD på Dahlboms Bil.
Provkör nya Santa Fe och vinn en vecka i fjällen!
Vill du köra nya Santa Fe upp till fjällen på sportlovet? Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att provköra nya Santa Fe och svara rätt på ett par frågor. Mer information finns hos Bilvaruhuset Dahlboms Bil.