Gästrike Återvinnare är den lokala avfallsentrepenören.
– Vi på Gästrike Återvinnare ser nätverket Effect plus som ett utmärkt forum att nå ut till företagare i vårt kommunförbund, säger Ulrika Svensson. Vi är den lokala avfallsentrepenören som värnar om en hållbar samhällsutveckling.
Vi håller miljöutbildningar, har alla typer av avfallstjänster och ser inget som omöjligt. Vi sätter kunden i fokus och jobbar alltid med att hitta en så smidig och miljöriktig hantering som möjligt.

Gästrike Återvinnares tre perspektiv speglar kärnan i vårt arbetssätt. Vi levererar kundnytta, miljönytta och samhällsnytta.

Kontakta

Ulrika Svensson,
säljare/avfallskoordinator
telefon 026-17 84 18
mobil 070-265 24 80
e-post: ulrika.svensson
@gastrikeatervinnare.se

Thomas Bäck,
säljare/avfallskoordinator
Telefon 026-17 29 33
mobil 070-167 57 72
e-post: thomas.back
@gastrikeatervinnare.se

För mer information se: http://www.gastrikeatervinnare.se

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se