Inte mindre än 29 branscher finns representerade inom området, av de 50-talet branscher som brukar finnas inom en väl utvecklad industriell infrastruktur. Allt från metallindustri, maskintillverkning och industriservice till rehab och omvårdnad finns på plats. Sedan är det ju bara en mil in till centrala Sandviken och ca 2 mil in till Gävle. Här har riksväg 80 motorvägstandard.

Exempel på en relativt nyinflyttad verksamhet är Plåtverksta´n, som flyttat från Fredriksgatan i Sandviken till Norrberg, Kungsgården. Man är igång ordentligt, och det ser bra ut! Nu är också den nya målningshallen klar. Så nu kan man ta de riktigt stora och krävande jobben, och göra det med stor hänsyn till både personal och miljö.

Och man har redan lyckats arbeta upp ett gott rennomé inom blästring, ytbehandling, lackering och finish av tunga fordon och industriprodukter. Här är några kommentarer:

Skoogs Mekaniska Verkstad AB, ägare Bengt Nyström:
- Plåtverksta´n ytbehandlar stålkonstruktioner som vi levererar och monterar i produktionsmaskiner hos de stora stålbolagen. Fungerar jättebra – aldrig några problem!

Alderholmens Svets & Service AB, ägare Danne Schröder:
- Plåtverksta´n fixar blästring och målning av våra maskindelar, trappor och stativ för industrin.
Kanon! Bra jobb! Utmärkt service - Både hämtar och lämnar!

För Bilmetro Lastbilar och Stadsbussarna kommer den nya hallen väl till pass. Lastbilar och bussar rullar här in och ut nästan som på löpande band!

Priser på mark, byggnation och service här ute, gör att stadsborna får lyckofnatt! Så sitter du trångt till i industriområdet eller företagshotellet – Tänk västra Sandviken!

Sandvikens kommun når du enklast via http://www.sandviken.se

När det gäller ytbehandling, är du välkommen att hör av dig till Lars-Erik Lövgren eller Annika Söderlund för mer information
070-3015127, 0290-37886
info@platverkstan.se http://www.platverkstan.se