Ibizcon är ett utbildningföretag inom ledarskap, affärsutveckling, grupputveckling, personlig utveckling och säljträning. Företaget är verksam över hela Sverige men med huvudkontor i Åre. I och med öppningen av ett nytt lokalkontor i Gävle och en omorganisering i bolagsstrukturen för att förbereda en internationell expansion tillträder Daniel Antonsson som ny VD i företaget Ibizcon Sweden AB.

Daniel har gedigen erfarenhet inom företagsledning och han blev redan som 19-åring Sveriges yngste ICA-handlare genom tiderna! Därefter har Daniel haft chefsbefattningar inom bland annat hemelektronikföretaget Onoff och Konsum Gävleborg. Sejouren inom O'Learys blev dock kortvarig.

- "Det var en spännande utmaning att nyetablera O'Learys i Gävle och öppningen kan inte annat än sammanfattas som succé. Det känns på ett sätt tråkigt att lämna O'Learys redan nu men jag brinner i grunden för att utveckla människor och Ibizcon som dagligen utbildar människor befinner sig plötsligt i en mycket expansiv fas och arbetet med att framförallt etablera Ibizcon på den internationella marknaden lockar", förklarar Daniel sitt beslut.

Även om tjänsten som VD för Ibizcon är ny för Daniel är inte företaget en ny bekantskap. På sidan av sina anställningar har Daniel arbetat några år som affärsrådgivare åt Ibizcons grundare Jan-Inge Wiksten. Tillsammans har de utarbetat en strategi, affärsmodell och ett koncept som idag ligger som grund för Ibizcon.

- "Det var en nödvändighet för Ibizcon att få in Daniel som VD i det läge som företaget befinner sig i just nu. Den kreativitet och engagemang i kombination med en unik förmåga att tänka utanför givna ramar som Daniel besitter, gör att Ibizcon kan växa vidare och framförallt klara av den fortsatta satsningen", berättar Jan-Inge Wiksten.

I och med öppningen av ett lokalkontor i Gävle kommer företaget satsa mycket på den lokala marknaden i Gävle och redan i höst erbjuds öppna kurser inom främst ledarskap och personlig utveckling. Läs mer på http://www.ibizcon.se