Sommens AIF hade IF Hallby FK at ta sig an på bortaplan. Det blev en tät match. Där Hallbys mål i den 37:e minuten blev matchen enda.
Nästa hemmamatch för Sommen på torsdag är mot Hovslätt. Ett lag som hittills är obesegrade. Men som ändå har lika många poäng som Sommen.

Tvåmålsskytten Bachir Gergi såg ut att bli matchhjälte för Torpa i matchen mot Holsby. Men bara tre minuter för ordinarie 90 minuter kvitterade Holby. Torpa fick därför för andra matchen i rad dela poängen med motståndarna.

Adelöv vaknade försent i målproduktionen mot Örserum. Det var ett 0-3 underläge för Adelöv när bara fem minuter återstod av ordinarie speltid.
Då klev Simon Andersson fram med två mål som reducerade Örserums seger till 2-3.

Seriepremiär var det för Gripenberg i helgen. På hemmaplanen Smévallen stod Gränna för motståndet. Efter 0-0 efter första halvlek blev det nio lyckominuter för Gripenberg. Mellan 68:e och 77:e minuten avgjorde Gripenberg matchen till en 3-0 vinst genom Filip Bremer, Albin Göransson och Naji Abdulrahman.