Tack vare tidigare gemensamma projekt och erfarenhet från poolinstallationer har ESS1 Utemiljö inlett ett samarbete med Nordiska Kvalitetspooler, ett samarbete som innebär försäljning och installation av San Juan Glasfiberpooler i Gästrikland.
- Det faller sig naturligt att samarbeta med Nordiska Kvalitetspooler, eftersom vi är väldigt mån om kvalitet både i produkten och utförandet, säger Jonas Sporrstedt, en av delägarna i ESS1 Utemiljö. Dessutom har vi installerat San Juan glasfiberpooler och vet att det är toppklass på både produkter och service.
ESS1 Utemiljö erbjuder mark- och stenarbeten samt trädgårdsanläggningar med helhetslösning och hög kvalitet. Företaget ägs och drivs av Jonas Sporrstedt, Marcus Skoglund och Johan Edin. De samarbetar bland annat med trädgårdskonsulten Gunilla Welin Brook när det gäller design och växter, vilket innebär att de tillsammans hanterar projekt från idé till verklighet. Ett tema som dessutom är innehållet i hennes föredrag ”Din Drömträdgård - från idé till verklighet” på Bomässan i Gävle lördag den 22 februari kl 13 och söndag den 23 februari kl 13 i Tennishallen.
- I samband med Bomässan presenterar vi också ett kampanjerbjudande som innebär att du har möjlighet att få en Poolrobot till ett värde av 23.990:- utan extra kostnad, när du beställer en glasfiberpool under 2014! säger Jonas Sporrstedt.
San Juan Glasfiberpooler är branschledande och tillverkas i USA sedan 1958. De har en unik konstruktion och är extremt hållbara, vilket har stor betydelse i vårt nordiska klimat. Poolerna från San Juan är dessutom oerhört lättskötta och smidiga att installera. På ungefär en vecka är poolen klar och det är bara att hoppa i. Vem drömmer inte om en swimmingpool i trädgården?