Hon talade även om hur viktig en professionell styrelse är för att drömmarna om företaget ska bli framgångsrika på riktigt. Mötet var både uppskattat med många deltagare.
– Företagare i Gävleborg är väldigt stolta över vad de har byggt upp i sina företag. Samma stolthet kan också göra att man är rädd för att släppa kontrollen för sitt företag och ha en professionell styrelse. Många fastnar också i vardagens brandkårssutryckningar och hinner aldrig lyfta blicken. Något rätt styrelse skulle kunna hjälpa dem att göra.

Verksamhetsledare Kjell Gunnarsson berättade även om att StyrelseAkademien arrangerar fyra till lunchträffar i vår liksom ett antal utbildningar för de verksamheter som vill förstärka sin styrelse.
– Det var en mycket intressant föredragning av Eva Cooper från Företagarna. En bra dag med ett fullsatt luchrum på Absint med intresserade nätverkande medlemmar från StyrelseAkademien. Jag ser verkligen fram emot de kommande träffarna i vår.

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar över hela landet - varav 8 i Gävleborg. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

För mer information kontakta:
Kjell Gunnarsson
Verksamhetsledare StyrelseAkademien Gävleborg
076-7627468
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg