Företaget ägs och drivs sedan 1993 av Lars-Olof Rydberg, Jan Wikström, Mikael Persson och Tommy Sarstedt. Dessa var tidigare anställda av Tidermans Uthyrning AB.

Nu ändras ägarbilden då Lars-Olof Rydberg väljer att lämna företaget och har sedan 10 januari 2008 valt att istället gå vidare för att njuta av ”det ljuva livet” vilket till viss del innefattar att spela golf som är det stora fritidsintresset.

– Beslutet kommer inte att leda till någon större förändring i företaget, berättar Mikael Persson. Vi kommer att fortsätta vår strategiska utveckling och svara upp mot våra kunders högt ställda förväntningar. Men en viss saknad efter en god arbetskollega är det så klart.

Övrigt: Tidermans bedriver förutom Gävle även verksamhet i Falun, Rättvik och Mora. Genom uthyrning och försäljning - från ett flertal av de ledande maskinleverantörerna på marknaden tillgodoser Tidermans kunder som kommuner, statliga företag, verkstäder, bygg-, anläggningsföretag, entreprenörer, industri, lantbrukare hantverkare och konsumenter.