– Vi vet att vårt breda utbud av produkter och tjänster kommer kunna hjälpa många företag att ta nya kliv framåt.
Med vårt medlemskap i affärsnätverket effect plus+ hoppas vi kunna växa och utvecklas tillsammans med våra kunder,
säger ansvarig på Elgiganten Business Niklas Landén


Företagsavdelning i våra varuhus
Alla känner till våra låga priser. Men fler borde känna till att vi gör det billigt även för företag:
Vi har kompetenta och dedikerade medarbetare som kan koordinera dina inköp och leveranser.
I tillägg disponerar vi kunniga experter per område, som monterar och installerar våra produkter och har etablerat ett stabilt servicesystem för att ge ditt företag bästa möjliga service och uppföljning.

Med 70 varuhus i hela landet finns vi alltid nära tillhands. Vi kan erbjuda ett urval som få aktörer kan matcha, och som täcker alla behov för både internt användande i ditt företag men också
produkter för dina egna projekt. Allt från telefoni, data, ljud och bild, till paket med vitvaror och kompletta kökslösningar från
vår egenägda köksproducent Epoq.

Elgiganten förflyttar tusentals varor varje dag. Vi har ett av Nordens mest effektiva logistiksystem, med ett centrallager i Sverige på över 95 000 kvadratmeter. Detta säkrar tillgänglighet och ger en enorm kapacitet som, i kombination med våra lokala kontaktpunkter, kan vara avgörande i dina projekt.

Ge ditt företag ännu bättre förutsättningar – kontakta Elgiganten Business!

Med hälsning
Niklas Landén

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se