Effectlunch med guldkant och Assistanspartner
21/11, 2013 kl. 20:24Affärsnätverket effect plus+ höll torsdagen den 21 november ännu en uppskattad kunskapslunch, denna gång på Scandic CH i Gävle. Nu var det effect+medlemmen Veronica Stjärnström som med sitt företag Assistanspartner, nyligen Gasellvinnare i Gävleborg, som berättade om sin och kollegan Carina Källbergs historia som entreprenörer och hur de sätter guldkant på tillvaron för de som har funktionshinder och behov av assistans.
– Skaffa en bra extern styrelse, anställ inte kompisar och gå inte enbart på magkänsla, sade Veronica.
Hon presenterade även UF företaget Bookie UF från Thoren Business School som hon är mentor för och de berättade mycket engagerat om sitt företag och den bok de producerat, Lär dig ABC. De har illustrerat själva och läsaren lär sig även teckenspråket samtidigt. Åhörarna lät sig gladeligen imponeras och de unga företagarna kunde göra sina första beställningar på plats.
Det var en stor uppslutning av intresserade effectare som tog del av Veronicas visdomar innan man intog en gemensam lunch. Hotelldirektör Karin Lundman var mycket nöjd med evenemanget och nye köksmästaren Jimmy Vettainen hade dukat upp en härlig lunchbuffé med både soppa, kött och fisk så att ingen behövde återvända hungriga till arbetet.
Kunskapsluncherna är en gång i månaden, hos de restauratörer som är medlemmar, och då det finns många medlemmar som har en spännande historia att dela med sig av så lär det bli fler intressanta lunchmöten i framtiden.
Läs mer om Veronica och Assistanspartner här:
http://effectmagasinet.se/articles/view/assistanspartner-trogstartade-gasseller-med-guldkant
Vill ni veta mer om effect plus+ eller tipsa om nya företag som kan bli bra medlemmar? Ring Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se
0:- Fri för nedladdning.
Antal tecken i artikeln: 1785
Materialet får bara användas, helt eller delvis, efter godkännande av publicisten eller medverkande i text och foto.