Det blir allt svårare att finna personer och företag som inte använder sig av Internet i samband med ett viktigt inköp.
Vi, som din kommunikationspartner, lyssnar hela tiden av vad som pågår inom Business-to-Business och inom Business-to-Consumers.

Och från och med nu erbjuder vi kompletta och beprövade IT-Paket, som bevisligen leder till fler och bättre affärer för ditt företag, dels för företags- och dels för konsumentförsäljning. Du kommer ut via vår app i smarta mobiler, surfplattor och datorer, och gör det mycket enklare för kunden att nå ditt företags erbjudanden.

Kontakta oss för mer information på http://www.gestrikemedia.se eller direkt till mig på horst@gestrike.net eller 0768-783 165.

För konsumenten:
För att ditt varumärke och dina produkter skall bli ännu mera kända och ännu oftare attrahera regionens konsumenter, så kommer Gestrike Magasinet i tryck, i högre grad att bli inkörsporten och katalogen för det som du lockar med på Internet – på din webbsida och i dina banners/ dynamiska elektroniska annonser i nättidningarna.

Det mera hanterbara mindre katalogformatet på Gestrike Magasinet print, som också kommer som app och i smarta mobiler, surfplattor och datorer, gör det mycket enklare för konsumenten att ta med Gestrike Magasinet och låta butiken läsa av din QR-kod eller EAN-streckkod för ditt erbjudande direkt ur tidningen! Och det utan att behöva klippa i tidningen och hantera lösa kuponger.

IT-Paketet + Gestrike Magasinet i tryck är en oslagbar kombination för att nå konsumenten!

För företagskunden:
Företagsbladet i tryck kommer också i fortsättningen att vara en institution och VIP-tidning för hela regionens företagare och välbeställda köpare, samtidigt som den uppmärksammar ditt företag och kopplar kunderna till dina erbjudanden på Internet.

Kontakta oss för mer information på http://www.gestrikemedia.se eller direkt till mig på horst@gestrike.net eller 0768-783 1