Men nu börjar det raskt att dra ihop sig för årets höjdare - det stora sommarnumret av Gestrike Magasinet.
Vad händer hos er? Kommunicera ert budskap i regionens kostnadseffektivaste och enda heltäckande alternativ!

Turismspecial Gästrikland Sommar 2009
Som traditionen bjuder så gör vi naturligtvis allt som står i vår makt för att ge dig som annonsör maximal effekt på sina mediainvesteringar - inte minst inför semestertider och en lång skön sommar. Förutom att vi utökar den ordinarie upplagan av Gestrike Magasinet gör vi en särskild turismspecial där annonsörer inom tema Nöje och Turism medverkar fritt. Det särskilda sommarmagasinet heter Gästrikland Sommar 2009 och distribueras till turistbyråer, hotell, campingar, våra populäraste besöksmål och andra ställen våra gäster besöker runt omkring regionen.

Ert sommarbudskap till hela regionen?
Vad vill ni berätta om er verksamhet och vilket är ert erbjudande till hela Gästrikland och Älvkarleby?
Tänk på att ett riktigt bra och värdeladdat erbjudande genererar massor av besökare. Mer än 160.000 stycken regionala ambassadörer vill veta - och kommer kanske på besök med både familj, hitresta vänner och släktingar - till just er verksamhet!
Tillsammans fyller vi magasinet med det bästa regionen har att erbjuda. Era erbjudanden, sommarhälsningar och öppettider tillsammans med profiler och populära teman som Hälsa, Hem & Bostad och Motor. Målsättningen är naturligtvis att göra sommarsveriges bästa gratistidning.

Boka er medverkan
Kontakta undertecknad eller just er Gestrike Media-representant så snart som möjligt så att ni kan genomföra en riktigt bra sommarkampanj! För mer information om Gestrike Magasinet, prisuppgifter, kontaktpersoner och massor av trevlig läsning se http://www.gestrikemagasinet.se

På glatt återhörande!



Joe Formgren
Gestrike Media AB

PS: Ni glömmer väl inte att publicera era nyheter på http://www.SvenskPress.se. Kontakta oss gärna om ni behöver en miniutbildning avseende denna pr- och mediakanal.