Coffee Center är den personliga fikaleverantören med över 25 års erfarenhet av kaffemaskiner, vattenautomater och allt som berör företags fikaraster. De sätter kunskap och kvalité i första rummet för att företagen skall uppleva en fungerande och njutbar fikarast, varje dag.

Med kontor i Uppsala, Gävle, Hedemora och Kista så har de närhet till sina kunder för snabba leveranser och kort inställelsetid om det skulle hända något. De besöker sina kunder på regelbunden basis elva gånger per år då de servar kaffemaskinen och levererar förbeställda varor. Det gör att de kan tänka på miljön med planerade turer som är väl genomtänkta logistiskt för att spara på milen i bilen.
– I år firar vi 10-årsjubileum i Gävle, berättar Lillie Persson, säljare på Coffee Center i Gävle. Inbjudan kommer inom kort!
Med effect + får vi en möjlighet att träffa många intressanta människor som också vill ha bra fikastunder på jobbet där dryckerna är goda och servicen fungerar, varje dag hela året.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se