Bomässan invigdes på fredagen den 22 februari och avslutades på söndagen. Det var en nöjd mässgeneral Dennis Roskvist som kunde se tillbaka på många nöjda besökare. Inte minst viktigt är att utställarna också skall vara nöjda med utfallet. Ett bra bevis på det är att bokningen av platser till nästa års Bomässa redan är i full gång!
- Mattorget blir en allt viktigare del av Bomässan i Gävle och där har vi bra hjälp av Peter Ågren som har alla nödvändiga kontakter för att vi skall få ihop ett bra gäng med främst lokala matföretag, sa Dennis Roskvist, VD på Compass Fairs, som arrangerar mässorna.
Bland andra säkra publikdragare fanns Wij Trädgårdar med Lars Krantz i spetsen. Lars höll också föredrag och i deras monter kunde man själv både skörda och plocka ihop en egen bukett med tulpaner odlade i Ockelbo.
Trädgårdsexperten Ylva Landehorn i samarbete med Rönngren Mark & Trädgård gav också tips hur man får en fin trädgård.
Energiexperten Lars Andrén höll föredrag om energi men man kunde också få personliga råd om pelletseldning, solenergi och andra miljövänliga energialternativ.
Men mest publik av alla drog Peder Lamm, antikexpert på TV. En stor personlighet som både höll föredrag om hur man skall upptäcka antikviteter hemma bland allt ”skräp” man samlar på sig. Sen var det lång kö till montern där Peder Lamm värderade de föremål som besökarna tagit med sig. Några gick på rosenmoln från Bomässan medan andra hade en tyngre gångstil…
Om du missade årets mässa så är det bara att boka sista helgen i februari 2014 så får du en ny chans!