Niklas Strömstedts föreställning "30 år i kärlekens tjänst" har fått stående ovationer av publiken och hyllats av tidningar runt om i landet. Under våren och sommaren kommer Niklas att resa vidare till nya platser. Nypremiär inför en fullsatt Södra Teatern i Stockholm 3 och 4 februari blev också den en fantastisk konsert med enorm publikrespons. Med sig på scenen har Niklas de suveräna multimusikerna Marika Willstedt och Mats Persson, och naturligtvis massor av hits.

Tisdagar i juli är det trädgårdspub och trubadur på Wij Trädgårdar. Sista helgen i juli, den 27/7, kommer Babben Larsson & Fredriks vänner att uppträda.

Babben är verkligen en artist med bredast tänkbara kompetens. I denna föreställning får vi höra henne som jazzsångerska med mellansnack av världsklass. Babben har varit med under många år och som ståupp-komiker har hon turnerat och spelat på de flesta klubbarna i Sverige. Vad många inte vet om Babben är att hon redan som 7-åring klev upp i rampljuset och gjorde debut under en julotta. Babben spelar också fiol och gitarr. Mellan låtarna bjuder hon på stand up av bästa märke.

Som arrangör har jag via Marknadsrådet fått kontakt med Malin på Wij Trädgårdar och sen har vi tillsammans tittat på om detta skulle vara möjligt att genomföra större musikarrangemang. Nu har vi startat ett första samarbete, säger Cajsa Hedberg, CaVa Produktion AB.

Biljetter finns på http://www.ticnet.se