Vi är 3 killar som går sista året på Borgarskolan på handelsprogrammet med inrikting idrott. Vi har som projektarbete att arrangera en golftävling. Vi bestämde oss väldigt tidigt att vi skulle göra en golftävling för företag. Vi ser det som ett bra tillfälle för er företag att träffa andra företag och ha en trevlig dag ute på golfbanan, men också för oss att lära oss att arrangera en tävling. Vi ser det som en stor erfarenhet för oss att ta ansvar och kunna lyckas med detta.

Tävlingen kommer gå av stapeln fredagen den 25 maj 2012 på avan ute på Gävle Golfklubb. Det kommer spelas som en fyramanna scramble. Minst slag vinner.

Vi har varit ute på Gävle Golfklubb och haft några möten med klubbchefen Peter Stenberg och restaurangen. Där har vi tagit ett gemensamt beslut att vi tillsammans innan tävlingen kommer ha information och frukost innan tävlingen. Och efter tävlingen så kommer vi tillsammans med prisutdelningen att ha en gemensam middag.

Första pris kommer vara en golfresa till Åland. Så se till att komma med det bästa laget från företaget så dem har en bra chans att få åka på en fantastisk rolig resa.


Har du frågor och funderingar eller vill anmäla ditt företag?

Ring Viktor Söderholm. 076 7927071


Med vänliga hälsningar:

Jakob Löf, Emil Molin och Viktor Söderholm